WARRIORS

07.05.2012 23:39

Chlapci z tímu WARRIORS vyhrali minulotýždňovú anketu o najsympatickejšie mužstvo mestskej hokejbalovej ligy. Svojimi hlasmi ste si vyžiadali rozhovor a bližšie predstavenie ich kolektívu, tak sme im dali možnosť nech sa Vám sami predstavia a prezradia čo to o sebe.

"Na súpiske máme spolu 12 hráčov. Z toho 10-ti sme hráči z dorastu a juniorky HK SNV", rozhovoril sa kapitán družstva Dominik Laškody. "V bránke je Filip Surák (16), ktorý podľa mňa chytá kvalitne a svojimi výkonmi nás zatiaľ vždy podržal. Väčšina tímu ( Lapšanský, Cvengroš, Lesňák, Kucirko, Muránsky, Osuský ) sa pozná odmalička a hráme spolu od prípravky. Najstarší hráči su Peter Roháč (28) a Jan Bendik (23). Obaja, aj keď nie sú profesionálni hráči, podávajú kvalitné výkony" pokračoval líder WARRIORS.

"Je ťažké povedať kto hrá najlepšie, každý ma iné prednosti, ktorými pri hre vyniká. Poskladali sme sa dobrá partia, nálada je stále výborná, snažíme sa aj pri zápasoch hlavne baviť hokejbalom. Do sezóny sme nevstupovali so žiadným cieľom, ako som povedal, chceme sa baviť hrou, a tiež to brať ako súčasť letnej prípravy."
"Určite nie sme spokojní s našou bilanciou - 2 zápasy sme vyhrali a 6 prehrali. Až na prvý zápas s obhajcom titulu Mirexom sme hrali vždy zo súpermi vyrovnané partie, no doplácali sme na to, že sme málo strieľali a zabúdali na obranu. Samozrejme sa budeme do konca základnej časti snažit skončiť čo najvyššie, aby sme mali čo najlepšiu pozíciu na play off. Tento týždeň nám už začala letná príprava, takže to budeme mať fyzicky dosť náročné."
No a čím si vysvetľujú výhru v našej ankete?

"Tak na otázku, čím to je, že sme vyhrali anketu nedokážem odpovedať." uzavrel rozhovor Dominik,a my len pripájame konštatovanie, že na túto otázku nedokáže odpovedať asi nikto :)
Chlapcom však želáme veľa štastia do ďalších bojov v lige, kopec síl do letnej prípravy a v neposlednom rade kopec skvelých fanúšikov.