Pred bránami play off

29.05.2012 15:08

Už iba niekoľko kôl chýba do konca základnej časti, boje o čo najlepšiu východiskovú pozíciu naberajú na obrátkach, družstvá, ktoré môžu, rozmýšľajú a zvažujú posily. Jednoducho to má tú správnu atmosféru. Na poprednom mieste sa usadil Strojspiš Ice Tigers s náskokom dvoch bodov pred Dynamom a Mirexom, tigre však majú zápas k dobru, preto budú musieť veriť v zakopnutie ašpirantov na prvé miesto po základnej časti. Stred tabuľky je tiež pomerne vyrovnaný, v súboji medzi SKV Aligators, Nothors a THA Šabľe môžu najviac zamiešať práve posledne menovaní, keďže majú dokonca o dva zápasy menej ako ich tabuľkoví susedia. Chvost tabuľky okupujú fanklubáci s trojbodovou stratou na mladé pušky. Pred nimi zasa "trónia" na siedej priečke Warriors, ktorí v mnohých zápasoch hrajú skvelo, no bohužiaľ málo z nich dotiahnú do víťazného konca.
V poslednej dobe sa rozdalo zopár osobných trestov, vinníci majú stop na 1 zápas,pri opakovanom uložení osobného trestu bude dištanc oveľa vyšší.

Cvejn Tomáš (SKV Aligators)-STOP v zápase 16. kola proti Dynamo
Kucirko Juraj (Warriors)-STOP v zápase 17.kola proti HBK Ants
Dobranský Ľubomír (Dynamo)-STOP v zápase 16.kola proti SKV Aligators
Sax Tomáš (Nothors)-STOP v dohrávke 14. kola proti THA Šabľe

Mnohí z Vás si určite v poslednom kole všimli dvoch arbitrov namiesto jedného, je to už príprava na play off zo strany organizátorov, zápasy by sa tak mali stať rýchlejšími, spravodlivejšími a v neposlednom rade hlavne čistejšími.